Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ето кой ще се яви на вота с „Промяната“

/
/
8 Views

Ето кой ще се яви на вота с "Промяната"

„Средна европейска класа” ще се яви с ПП на вота през октомври, съобщи в ефира на „Твоят ден” на NOVA NEWS лидерът ѝ Константин Бачийски: „Средна Европейска класа и, доколкото знам, и „Волт” имат желание да продължат да се борят за тази кауза, така че ПП ще се яви на изборите като коалиция, в която биха могли да участват както партия ПП, така и други формации”.

Бачийски припомни, че формацията, която оглавява и която беше при предходните избори мандатоносител на ПП, заедно с „Волт”,  е „в основата на създаването на идеята за промяна в България”. „Така че смятам, че на предстоящите избори ще може да ни видите пак отново”.

Advertisement:

Промяната не е осъществила целите си в пълен обем, направи рекапитулация той, но обясни това с че силите „от другата страна” са видели, че за първи път има политици, които не могат да бъдат купени.

Той каза, че въпросът за партийната субсидия и как се разпределя за тях няма значение, защото става дума за кауза.

„Единственото, което е по-важно от цената на газа, е сигурността на доставките”, е мнението му за синьото гориво. В него се включва и диверсификацията.

„Българската държава трябва да е независима от който и да е доставчик. Тоест да не е свързана само с един доставчик, който да може да сложи на колене държавата във всеки момент, който иска. Затова разбирам защо част от хората излизат да протестират срещу една политика, която би обвързала България само с една държава”, уточни той.

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar