Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ето луксозния дом, в който живеят президентът Радев и жена му

/
/
1218 Views
Това е новият дом на Румен Радев и първата дама, готвачът на вила ...
Питали ли сте се къде живее президентът Румен Радев ? Ако досега не сте знаели, държавният глава и първата дама живеят в истински разкош – от две години двамата се ширят във вила Калина в Бояна. Имотът представлява супер луксозна вила в резиденция Бояна.
вила Калина
Първата дама и президентът имат удоволствие да обитават 400 квадратни метра застроена площ, където компания им прави единствено домашният им любимец – котаракът Чарли. Иначе дворът на дома им в резиденцията е с размерите не на един, а на две футболни терена.
вилата на Президента
Въпреки, че временният дом на Румен Радев и неговата благоверна половинка е охраняван денонощно, изданието „Ретро” е успяло да надникне в президентските покои и да види какво се крие зад стените на луксозната вила. Факт е, че много малко хора са имали възможността да имат достъп до президентското жилище. Което преди в него да се нанесе сегашния президент за последно е обитавано от Георги Първанов, който бе два поредни мандата държавен глава.
вила Калина
Мебелировката на цялата резиденция се отличава с изключителното си качество. Всичко е изработено от скъпа естествена кожа и първокачествена дървесина.
вилата на президента
По стените са окачени платна на едни от най-видните български художници. Пълно е с всякакви екстри каквито могат да ви дойдат наум. На тях освен президентската двойка се наслаждават и куче лабрадор. И както вече споменахме и прочутия им котарак.
домът на президента
домът на президента и жена му
Advertisement:
Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar