Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ето прословутите пердета за 17 бона, които си купи Лили Иванова (Снимки)

/
/
752 Views

Неслучайно я наричат примата на българската музика – Лили Иванова прави всичко със замах, както приляга на една истинска гранд-дама! Дори когато става въпрос за харчове, певицата не се лишава от луксозни придобивки, независимо от кризата.

Най- новата покупка , за която Лили пръсна цяло състояние , са  пердета за дома ѝ . Тя похарчи 17 000 лева за луксозни завеси , които ще красят трите й апартамента в столицата.

Advertisement:

От десетилетия изпълнителката се шири на последен етаж на кооперацията, намираща се до френското посолство на престижната столична улица „Оборище“.

С апартамента с мансардата тя се сдоби след развода с Янчо Таков.

Лили Иванова пердета

Лично свекър й Пеко Таков настоявал тя да остане да живее в жилището и след развода.

До края на живота му тя остава негова голяма любимка, въпреки че отношенията й със сина му са обтегнати.

 

 

 

Преди две десетилетия Лили Иванова е била обзета от идеята да има само щори в дома си. Но след това тя решава да сложи и пердета. Обикновено примата залага на белгийски завеси, като ги сменя почти всяка година.

домът на Лили Иванова

Но през последните години тя е клиент на столична фирма, която доставя луксозни пердета от престижни производители във Франция.

Лили Иванова жилище

Откакто Лили Иванова открива френския стил в обзавеждането, тя не се отказва от него и вече дори е рекламно лице на въпросната фирма.

Повечето от колежките й залагат на италиански марки, направени предимно за руските олигарски, тя предпочита френския финес.

За новите си два апартамента в „Подуяне“ и „Изгрев“ примата също е заложила на любимите си френски пердета, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar