Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Жена се завърна 2 пъти от кома и разказа за Царството Небесно, което видяла

/
/
591 Views

https://ejednevno.eu/wp-content/uploads/2020/09/6777.png

Възрастна жителка на украинския град Виница на два пъти преживяла клинична смърт, по време на която видяла Царството Небесно, научи 365novini.

Ксения Прокофиевна споделя какво точно е видяла, след като лекарите обявили, че тя се намира в кома, съобщават световните издания.

Advertisement:

При първото състояние, когато лекарите пристигнали в 6 часа сутринта, била констатирана дълбока кома, без почти никакви признаци на живот. Едва към 12:00 часа бабата започнала да показва, че не е мъртва.

Въпреки това скоро възрастната жена отново претърпяла спиране на сърцето. Лекарите обявили нейната смърт, а роднините вече организирали погребалната церемония.

За удивление на всички старицата отново оживяла. Тя разказала, че е видяла починалите си роднини, по-специално баща си. Също така тя видяла Царството Небесно, светло и приказно.

Сега жената се чувства добре, може да се движи и да говори.

 

Ето и разказа на друг мъж, преживял клинична смърт

Видял тунел и ярка светлина, която го очаровала, разказва той

За срещата си с „отвъдното” по време на клинична смърт, разказа жител на Тексас пред „Daily Express”, предаде БГНЕС.

Мъжът, нарекъл себе си Дъглас, тогава бил на 17 г. По това време страдал от безсъние и пиел доста алкохол. Лекарите му предписали силни сънотворни.

Веднъж обаче той смесил хапчетата с алкохол и сърцето му спряло за няколко минути. Лекарите успели да го реанимират.

Според мъжа през това време целият му живот минал пред очите му и се озовал в тунел с ярка светлина, който го привличал. В същото време виждал тялото му да лежи на пода, докато тунелът го очаровал. Дъглас добави, че в края на тунела той се срещнал с образа на Исус Христос, който му казал да се промени, за да „премине отвъд”.

Мъжът не пожелал да си тръгне, но образът му казал, че „времето му още не е дошло“ и го помолил да разкаже на хората за преживяването си. След това, според Дъглас, той се върнал в тялото си. Тексасецът сподели, че преживяното наистина го е променило и този инцидент го е направил дълбоко религиозен човек.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar