Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Жена със симптоми на коронавирус е починала пред болницата в Монтана

/
/
1182 Views
Advertisement:

Жена със симптоми на коронавирус е починала пред болницата в Монтана
Advertisement:

33-годишна жена е починала пред интензивното отделение на болницата в Монтана. Трагедията е станала в сряда, информираха от болницата.

От там допълниха, че директорът на лечебното заведение е наредил да се извърши проверка по случая.

 

 

Жената е дошла в лечебното заведение в тежко състояние. Преди това й е направен PCR тест, а резултатът бил отрицателен. Въпреки това при пристигане в болницата е насочена към инфекциозното отделение. От там я препращат отново към реанимацията, където е починала, пише БТА.
Младата майка имала затруднено дишане от седмица. Тя е била прегледана от кардиолог и специалист по белодробни болести, който предписал лечение с антибиотици. На 15 септември състоянието й се влошило и близките й я докарали с личния си автомобил в държавната болница.
В белодробното отделение не я приели с обяснението, че е само за болни от COVID-19, а тя е с отрицателен тест. Близките направили опит младата жена да бъде настанена за лечение в частна клиника, но и там бил отказан прием. При второто завръщане в държавната болница жената починала при влизането в отделението по интензивно лечение.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!