Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Златимир Йочев ядоса Татяна Дончева и тя го скастри: Вие да не сте селската телевизийка на Луковит

/
/
102 Views

Лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева се засегна много от въпрос на водещия на сутрешния блок на bTV Златимир Йочев по повод събирането на левите политически формации извън БСП.

Тя се ядоса от предположението,  че то ще доведе до нова партия с лидер Костадин Паскалев. Дончева заяви, че това е манипулативно твърдение. „Все пак можем да питаме”, заяви Йочев.

Advertisement:

 

 

„Не можете да питатате това, вие сте bTV, не селската телевизийка в Луковит”, коментира тя. Дончева даде да се разбере, че има претенции доколко са подготвени журналистите в телевизията по темата.

По същество лидерът на „Движение 21” заяви, че според нея събирането на левите извън БСП е трябвало да стане не толкова публично и шумно.

Татяна Дончева заяви също, че левите трябва да са наясно, че не трябва да следват примера на отломките от старото СДС, които години наред се събираха в различни формации и това не им донесе успех, а обратното. Тя също така заяви, че за нейната формация е ясна поуката от работата конкретно с АБВ. При тяхното съвместно явяване на изборите, двете партии са получили по-малко гласове, отколкото поотделно.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar