Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Зловеща нощ в Лондон: Бум на стрелби, една от тях с картечница СНИМКИ

/
/
451 Views

 

Нова вълна на насилие в Лондон!

Бум на гърмежи в Лондон. В рамките на последнoто денонощие са се състояли най-малко три стрелби, една от които включва картечница. Това предаде „Дейли Мейл“.

Съобщава се, че двама души са простреляни в кв.

Advertisement:

„Хакни“, други двама – в „Брикстън“, а третата стрелба е извършена в район Кройдън, южен Лондон.

Съобщава се, че първата стрелба е станала около 19:00. Служители на въоръжената полиция и лекари се втурнали на местопроизшествието, след като станало ясно, че са изстреляни 17 куршума.

Мъжете са били лекувани на място от фелдшери, преди да бъдат откарани в болница за по-нататъшно лечение. Околната зона била затворена от ченгета, които търсели стрелеца.

 

 

Според докладите, мъжът е бил арестуван по-късно, но продължава да не е намерено оръжието му.

Други двама души са простреляни на тихо парти – нелицензирано музикално събитие – което се провеждаше на улица Мандевил в кв. „Хакни“ в Източен Лондон. Там настанал бой.

Трима мъже са били задържани от служители в болница, след като са транспортирали жертвите със синьо БМВ. Жертвите били простреляни в ранните часове на събота сутринта. В близост до мястото на стрелбата са намерени куршуми и мачете.

При третата стрелба младеж на около 20 години е прострелян от близко разстояние близо до станция Западен Кройдън. Пътят бил ограден след съобщения за стрелбата и била извършена съдебномедицинска експертиза.

Полицията заяви, че не са извършени арести, но разследванията за стрелбата продължават.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar