Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Зловещо: Протестиращи наръгаха полицай с нож, пробваха да запалят живи униформените

/
/
522 Views

Протестът вече заприличва на опит за меле. Протестиращи буквално нападат полицаите, като някои директно удрят униформените с пръти и голи ръце, търсейки физическа разправа. В социалните мрежи потребители сигнализират, че полицай дори е наръган с нож. Друга част от демонстрантите, изправили се срещу органите на реда на жълтите павета при бул. „А. Дондуков“, замерят полицаите със сено.


Advertisement:

 

 

 

По информация на Нова телевизия е направен опит сеното да бъде запалено, но на място има пожарна и водоструйка, с която да се предотврати подобна ситуация.

Напрежението расте с всяка изминала минута. В мрежата се възмущават, че не е нормално да се провокира чак такъв конфликт и съзират конспирация. Според тях не е нормално така силово да се желае смяна на властта.  „Боднаха полицай с нож на първа линия! Замислете се защо се имитират размирици и кой иска толкоз бързо властта!“ , коментира Александър Бакалов в социалната мрежа.

После се нахвърлиха срещу униформените и с лютив спрей. На свой ред от полицията използваха сълзотворен газ. Демонстрантите опитваха да обърнат на няколко пъти коли на полицията и бусове на жандармерията, но без успех.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar