Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Иван Калчев, ДБ от фронта в Украйна: Костадинов да си изпълни думата за военна помощ или да отива на грешната страна на фронта

/
/
1029 Views

Иван Калчев Глиги от ДБ, който бе сред най-активните протестиращи срещу Борисов и бе арестуван тогава, пусна пост от фронта в Украйна, където той е доброволец от 10 март.

Вчера Костадинов каза, че ще подкрепи даването на оръжие за Украйна, ако хора от ДБ отидат доброволци на фронта в подкрепа на Украйна.

Advertisement:

Всъщност Калчев е там от разгара на войната.

„Прибираме се днес от мисия, оставям си автомата, свалям си бронежилетката и каската, отварям си една полева дажба – всичките са помощ от съюзниците, включвам се към старлинка и какво да видя – копейката казал, че ще подкрепи гласуването за изпращане на военна помощ, ако някой от ДБ отиде да се бие в Украйна.

Принципно Костадинов ме познава лично, запознахме се по време на лятната предизборна кампания, заговорихме се как ВМРО се превърна в МВРО. Поспорихме през коя година Прасимир взе цялата власт и направи от македонските дружества партия, аз бях убеден, че това беше през 1999 г., той твърдеше нещо друго.

Явно от бояришника му се губят спомени, така че използвам случая да му напомня, че съм тук от 10 март, и сега да си изпълни каквото е казал.

Или да си събере мешката и да отива на грешната страна на фронта.“

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar