Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ива Екимова съсипа майката с децата

/
/
720 Views
Advertisement:

https://ejednevno.eu/wp-content/uploads/2020/08/5375.png

Advertisement:

„Всеки нормален човек би заобиколил. Всяка майка ще намери начин да предпази децата си. Всеки мислещ човек не би влязъл сред тълпа с кола, знаейки какви ще са последствията!“

Преди няколко дни се опитах кротко да обясня на едни от многобройните си съседи, че шумът, който идва от дома им е абсолютно нетърпим. Сякаш стадо бизони се гонят на съседен етаж, без оглед на часовете от деня. Вратата отвори любезна възрастна жена, която ми се извини и обеща да въдвори ред. Миг преди да затвори вратата зад гърба й се появи млада жена, а след нея и двете малки деца, които явно бяха причинителите на шума. Младата жена започна да крещи и да обижда. Бях изумена от грозния тон, който демонстрира пред децата си.

 

 

 

 

 

 

Случката от снощи с жената в колата, която крещи и показва нецензурни жестове пред децата си ми напомни за ситуацията отпреди няколко дни.

Всеки нормален човек би заобиколил. Всяка майка ще намери начин да предпази децата си. Всеки мислещ човек не би влязъл сред тълпа с кола, знаейки какви ще са последствията!

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!