Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ива Митева към Биков от ГЕРБ: Ще ви изгоня

/
/
1513 Views
Advertisement:

Advertisement:

Стари милиционери разнасяте скандали за подслушвания! Това каза на вътрешния министър Бойко Рашков депутатът от ГЕРБ Тома Биков от парламентарната трибуна.

“Вие раздвижихте въздуха. Това правите вече 2-3 месеца. Нищо конкретно не чухме за твърденията, които направихте по време на предизборната кампанията за подслушване на политици и граждани. Сега разбирам, че доказателствата са секретни”, коментира още той, цитиран от eurocom.bg.

“Ако е подслушван г-н Васил Божков и неговите организирани престъпни групи, то е нормално тези хора да бъдат по някакъв начин разследвани. Не всички протестиращи бяха симпатични и интелигентни. Ако сте против това г-н Васил Божков да бъде на вниманието на органите на реда, това означава, че не работите в полза на обществото”, заяви още Биков.

Той отново каза, че с твърденията за подслушвания Рашков е оказал влияние върху изборите.

Според Биков това е било направено за сметка на ГЕРБ-СДС в полза на друг политически играч.

ГЕРБ-СДС поиска изслушване на Рашков по темата за подслушванията. Служебният министър на вътрешните работи даде обяснения в пленарната зала днес.

“Ако сте смел човек, за какъвто се опитвате да се представите, а не сте социалистически милиционер, трябва да излезете и да кажете всичко, а не да мишкувате и да се криете зад закона и да се правите на мъж.

Последните часове харчите по 117 хиляди лева от българските данъкоплатци. Толкова излиза час работа на Народното събрание.

25 години стари милиционери разигравате цяла България със скандали за подслушвания.

Ясно е, че ходихте на закриването на кампанията на „Изправи се БГ! Ние идваме“ (ИБГНИ) и показахте от коя политическа сила сте, а не сте служебен кабинет.

Нещо не сте в час.

Ако сте против да бъде подслушван Васил Божков и агитката му, която бе на протестите, то значи не работите за обществото и държавата“, отсече Биков.

„Започвате работа като ПР на президента Румен Радев, а не като служебен министър“, допълни той.

В този момент Ива Митева предупреди Тома Биков от ГЕРБ, че е на ръба на изгонването.

“Моля ви, не ме гонете, все пак съм баща на парламентарната ви група”, каза Биков.

Припомняме, че от ИТН лепнаха прякора “Татко” на Биков, след като той се обърна към тях на предното заседание с думите “Деца мои”.

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!