Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Извънредно! Екшън с Костадинов в хипермаркет като с Елена Гунчева. Има арестуван

/
/
4826 Views
Advertisement:

Булфото

Скандал е станал с Костадин Костадинов и хора от „Възраждане“ в голям магазин във Варна.

Advertisement:

Политиците не са се съгласили да спазят правилата и да си сложат маска като останалите клиенти. Преди време подобен случай имаше и с напусналата „Възраждане“ Елена Гунчева, но в Билла.

Стигнало се е до скандали и от магазина са извикали полиция.

Един от „Възраждане“ е арестуван.

Ето какво пише Костадинов:

„Току що управителят на един от обектите на германската фирма „Лидъл“ във Варна ми каза буквално следното – „ако искаш да ядеш, ще си слагаш маска“. Това по повод на факта, че в тази чужда верига от магазини не обслужват хора без парцали на лицата. Тъй като аз и моите съмишленици не се съгласихме, от германският магазин „Лидъл“ извикаха полиция, която се опита да изблъска хората и накрая арестува един от нас. Както винаги преди това го блъскаха солидно, след което го обвиниха, че им е посегнал. Парадокса е, че само преди месец и половина точно полицаите искаха нашата подкрепа за увеличение на заплатите им. И ние, като отговорни за сигурността на държавата българи, ги подкрепихме…

Призовавам за пореден път – не купувайте от каквито и да било чужди вериги от магазини за хранителни стоки! Има достатъчно малки български магазини, в които парцали не се изискват, така че подкрепете българските предприемачи. Не купувайте от магазини, които отказват да ви продават без парцали на лицата ви! И не спирайте да се борите! Ако ние не се борим за правата си, няма кой да се бори вместо нас!“

Адв. Елена Гунчева преди време сподели за нейно неприятно изживяване в супермаркет „Билла“.  Според думите на Гунчева, служителка й се е разкрещяла да си сложи маската правилно. Тя се зарече повече да не пазарува в магазини, които сляпо изпълняват заповеди.

Припомняме, че носенето на медицински маски в затворени обществени пространства е задължително както за персонала, така и за клиентите.

Ето разказа на адв. Гунчева.

Дотук с Билла! Без да съм била някога фенка на тези магазини, днес прекрачиха границата на търпението ми. Една нагла и арогантна касиерка ми се разкрещя да си вдигна маската, като не да се махам от магазина /явно си въобразяваше, че магазинът е неин, а заплатата й се появява незнайно как от въздуха/. Принципно бих проявила разбиране при добронамерена забележка или молба, но наглото поведение, придружено с истерични крясъци, идва в повече.

Друга служителка надуто обясни, че те не мислили, а изпълнявали закона! То не е закон, а заповед, с която се отменят права по закон, ама съществото явно нямаше капацитета да го разбере. Отново с призиви да не пазарувам в магазина им, в които задължително ще се вслушам. Май бизнесът е време да осъзнае, че се издържа с парите на клиентите си, а не е на издръжка към Министъра на здравеопазването.

Аз в магазини, в които сляпо изпълняват заповеди, без да мислят, няма да пазарувам. И с невъзпитан персонал, който не е наясно откъде му идва заплатата! А и все пак да подкрепя българския бизнес!“

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar