Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Изтекоха взривяващи снимки! Вижте мега палата на жената на Бойко Борисов, ще ви увисне ченето!

/
/
722 Views

 

 

 

Д-р Стела Георгиева с палат и кола за милиони, по-богата от бившия си

Бившата на Бойко Борисов отново се похвали в социалната мрежа с проспериращото си финансово състояние. Докторката Стела Георгиева, която от години живее в САЩ показа много снимки от разкошния си палат и райска градина. В който живее заедно с втория си съпруг.

Advertisement:

 

 

 

Супер луксозно возило на марката Мерцедес S класа се кипри пред единия от двата гаража на огромната й къща.

 

 

 

 

След направен проверка от вестник „Галерия” се разбра, че лъскавата кола е с цена не по-малко от 100 хиляди български лева.

Естествено това не е единствения автомобил в семейството. Лекарката и съпругът й имат още два тъй като в луксозния им дом гаражите са три на брой.

 

Според запознати обаче белият Мерцедес е лично на бившата на Бойко. Те признават, че автопрка на фамилията е на стойност половин милион.

Българската лекарката, която практикува в САЩ обича да показва красивия си дом на приятелите си в социалната мрежа. И има за какво. В къщата има цели пет спални, просторна дневна с камина както и басейн.

Най-голямата гордост обаче на д-р Стела Георгиева е нейната градина. Точно заради този ботанически рай тя толкова често показва палат си. Който според запознати се оценява за не по-малко от два милиона лева, предават  от hotarena.net.

Да не пропуснем да споменем, че освен любителка на цветята тя обожава домашните любимци и отглежда няколко породисти кучета в дома си.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar