Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Илиана Раева: Лили Иванова – недосегаема крепост! Името й ще го помнят и правнуците ни

/
/
1048 Views
Advertisement:

Advertisement:

Шефката на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева написа трогателен пост в защита на голямата българска певица Лили Иванова. Причината е концертът на певицата в Пловдив преди няколко дни, който предизвика многобройни коментари.

Ето и пълният текст на публикацията на Раева:

 

 

 

“Лили Иванова – недосегаема крепост!
“Плюй по Сираков, ако искаш да  станеш известен журналист!”
Чета от няколко дни развихрилите се коментари за концерта в Пловдив на най-великата в сферата си в България Лили Иванова. Честно казано, в първите два дни даже не се впечатлих. Толкова съм свикнала със злобата и простотията по нашите ширини, че това не е никаква изненада. Е, подразних се, че точно жената, която ме е карала стотици пъти да онемявам от възторг е мишената, но като разбрах, че журналист е “капацитетът” решил да пожъне “слава” на гърба на най-голямата, нещата си дойдоха на мястото. Веднага се сетих, какво ми беше казал един футболен журналист преди доста години: “Когато някой млад журналист идваше да се учи при мен му казвах: Плюй по Сираков, ако искаш да станеш известен журналист!” Някои негови ученици до ден днешен го спазват. 😉
Реших, че този пример е много подходящ за случая и затова го споделих.
Та и този журналист така… хем плюл, хем толкова плювни по адрес на недостижимата Лили Иванова предизвика, но аз пак не запомних името му… И хората бързо ще забравят името му.
А нейното ще го помнят и правнуците ни…
Респект, Лили🙏🏻❤️”

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!