Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

ИПОН на Борисов охранява складовете на Булгартабак на Пеевски

/
/
320 Views

Кадър Христо Иванов ФБ

„Акцията на Hristo Ivanov в складовете на Булгартабак разкри освен друго и един неизвестен на публиката досега детайл: че се охраняват от фирма Ипон. Запознатите знаят чия е тя и едва ли вече някой се съмнява в крепкия бизнес съюз между ГЕРБ и ДПС или най-малкото на двете им най-ярки лица.“, написа във Фейсбук иконимстът и финансист Евгений Кънев.

Advertisement:

 

 

 

 

„Другото, което не е толкова популярно е самата приватизация на Булгартабак. Правени са опити още от времето на Иван Костов, но винаги се е появявала някаква руска връзка.

Третият път (2005 г.) пък бяха провалени Бритиш Американ Тобако заради уж странен факс от Русия с претенции към част от собствеността.

Така или иначе ДПС/Доган не попречиха единствено на офшорка с руска банка зад гърба си да купят холдинга за едва 100 м евро. Която след по-малко от две години продаде акциите на ДП срещу 30% печалба върху инвестицията си с финансиране от КТБ, където същата банка притежаваше около 10% ( но никога не предяви публични претенции след фалита, кротко гушвайки БТК).

Cherche la Ruissie.“

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar