Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Ирина Винер-Усманова ще поръча да позлатят сребърните медали на руските гимнастички

/
/
3083 Views
Advertisement:

Advertisement:

Руските състезателки ще имат все пак златни медали, макар и никой по света да не ги признае за истински.

Ирина Винер-Усманова ще поръча да ги позлатят, за да изглеждат като истински.

Това съвсем не е шега.

На 13 август сестрите Дина и Арина Аверини отпразнуваха своя 23-ти рожден ден. По този повод Ирина Винер-Усманова им написа трогателно послание, в което ги поздравява за празника, предаде elle.bg.

„Моите любими, изключително красиви, невероятно умни, безкрайно добри Диночка и Ариша! Поздравявам ви за рождения ви ден, който сега е празник не само за вас, вашето семейство и вашите приятели, но и за цяла Русия! Наистина много искам да сте здрави, щастливи, обичани и успешни! Така че животът ви никога да не се помрачава от несправедливостта и гнева на кариеристите и завистливите хора!

А изпитанията, през които преминавате, имат за цел да ви закалят, да ви направят силни и да ви насърчат никога да не се отчайвате и винаги да вървите напред! Сега Божието провидение е разбираемо, защо се случи всичко това! Патриотичният порив на нашия народ беше просто необходим! И това е супер важно! Затова висшите сили са избрали вас! Честито на мама и татко! Пожелайте им здраве, мир и да танцуват на вашите сватби и на сватбите на вашите деца. P. S. След завръщането ви ще дам олимпийските ви медали на бижутер, за да ги облече със злато! Целувка! Прегръщам ви! Ваша Ирина Александровна”.

Предполага се, че Винер планира да даде за позлатяване и сребърните медали на момичетата от ансамбъла на Русия.

Припомняме ви, че на Олимпийските игри в Токио Дина Аверина зае второ място и прие тежко загубата от Линой Ашрам, като това накара Ирина Винер да обвини съдиите и да намеси името и на България, като заподозря, че нашият отбор ще бъде „побуднат”, за да детронира рускините. Ден след тези изявления нашите момичета спечелиха да пръв път злато в художествената гимнастика на Олимпиада за страната ни, изигравайки без грешка съчетанията си и доказвайки, че в момента са най-добрият ансамбъл в света.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!