Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Истината лъсна! Цветанов и Борисов са още в един отбор

/
/
434 Views

Герб/ Борисов + РБ/ Цветанов = МАФИЯ или  казано ясно двамата го играят лошото и доброто ченге !

Винаги съм твърдял, че Борисов има невероятен усет и инстинкт на хищник, това показва и неговото оцеляване в годините на прехода като мутра, после като кмет, гл. секретар и в три правителства министър-председател.

Advertisement:

 

 

Да устоиш и да се съхраниш през тези години се изисква много ловкост, хитрост, умение и действия които естествено са извън закона и нормите на европейския политик, ако можем да го наречем Борисов-политик, защото той е всичко друго от бащицата до тартора в нашата територия.

В случая с Цветанов е ясно, че Борисов е усетил отдавна задаващата се буря и чрез Цветанов сега се разиграва поредния сценарии. Целта е Цвъки да поеме разочарованите и обидените в Герб и да ги приобщи към себе си, като по този начин съхрани електората и го засили в периферията и да даде свободен изход на Борисов да се оттегли елегантно без да му се търси отговорност.

Да не забравяме, че Цветанов е лицето на ЦРУ в България. Тази сценка която се разиграва в момента е за тези които не са наясно с ченгеджийските номера. Борисов и Цветанов са свързани здраво и няма как да бъдат отделно, само найвници могат да си мислят това…а такива в България – дал Бог!

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar