Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Истинска красавица е била прегазената край Созопол Юлия

/
/
527 Views
Advertisement:

Advertisement:

Сив металик е цветът на колата, с която шофьор прегази в нощта срещу неделя 34-годишната софиянка Юлия Ангелова на пътя Созопол – Приморско. Водачът избяга от метстопроизшествието, а жената бе ударена и от мъж, който веднага подаде сигнал в МВР. Още на огледа станало ясно, че мъжът, блъснал Юлия, не е първият, която я ударил.

По тялото на жената личали следи от предишно прегазване. Затова от МВР веднага започнали да преглеждат записи от близки камери. Една от тях заснела бързо движеща се кола. Тя е сива на цвят, а от кадъра си личи, че предният капак на автомобила е огънат. Снимката обаче е странична, търсят се други камери, които може да са заснели номера на автомобила. Часове преди смъртта й Юлия е била в заведение в Созопол.

 

 

 

Качила се на такси, която да я закара в Арапя, където била отседнала. Заради очакваната висока сметка от 100 лева обаче слязла от автомобила и продължила пеша. Участъкът, на който е блъсната, е прав, и полицаи смятат, че шофьорът, който я е ударил, е бил пиян или надрусан, и затова не я е видял.

“Обичам те… Ще ми липсваш ужасно много, дано си на по-добро място и все така усмихната и щастлива!” – Това са прощалните думи на Натали след ужасната кончина на най-близката й приятелка – Юлия Ангелова от София.

Самата Юлия е завършила е магистратура в УНСС и е работела за българския клон на немската компания Сименс в София. Любителка на екстремните спортове, фен на рока, става ясно от неин профил във социалните мрежи.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!