Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

И Путин като Бойко вози министри във високопроходими коли сред тайгата

/
/
189 Views

И руският президент Владимир Путин качва министри да ги повози, но той предпочита тайгата. От пресслужбата на руския президент публикуваха кадри от намиращите се в Сибир Владимир Путин и министъра на отбраната Сергей Шойгу, предава РИА Новости. Още през седмицата Путин обяви, че ще прекара уикенда в тайгата, за да „си почине малко“, предаде „Сега“.

Кадрите показват как президентът в топъл костюм се е качил зад волана на машина с висока проходимост. В нея той вози министъра на отбраната през тайгата. Те също минават по висящ мост над река, а след това обядват.

Advertisement:

Освен това Шойгу показва на Путин своята работилница за обработка на дървета. На записа министърът показва на президента някои от своите творби от дърворезба.

 

 

 

Демонстрацията идва на фона на сериозно обтягане на отношенията между Русия и САЩ, особено след като в интервю американският президент Джо Байдън отговори утвърдително на това дали смята руският си колега за убиец.

Заради скандала, Москва извика за консултации посланика си в САЩ Анатоли Антонов. Този дипломатически прийом се използва като по остра от обичайната реакция на напрежение между две страни. В неделя Антонов се върна в Москва, като придвижването му се следеше внимателно от руските агенции.

„Трябва да се свърши много работа. Необходимо е да се анализира състоянието на руско-американските отношения, в които се намираме. Руската страна многократно е подчертавала, че се интересуваме от развитието на руско-американските отношения. Просто трябва да решим сега. „, обяви Антонов, цитиран от РИА Новости. Според посланика все още е трудно да се каже колко дълго може да отнеме престоят му в Москва. „Но аз изхождам от това, че ще остана толкова дълго, колкото е необходимо“, казва Антонов.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar