Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Йордан Цонев цитира Библията, стана и си тръгна от „Панорама“

/
/
4013 Views

Кадри: БНТ

Йордан Цонев от ДПС стана и си тръгна от предаването „Панорама“ по БНТ преди минути. Той отправи остри критики към правителството и заяви, че днешният запис, който изтече от заседание на „Демократична България“, е скандален и трябва час по-скоро да се пристъпи към предсрочни парламентарни избори.

Advertisement:

Цонев заяви, че Корнелия Нинова трябва още в понеделник да върне третия мандат, като бе категоричен, че ако това не стане, партията му ще се възползва от всички позволени от закона мерки като протести, гражданско неподчинение, напускане на парламента и т.н.

Зам.-председателят на ДПС на няколко пъти каза, че уважава изключително много водещия на „Панорама“ Бойко Василев и предаването му е най-доброто политическо предаване, и достатъчно качествено и интелигентно.  След това той се извини на зрителите и на водещия и каза, че тъй като не иска да коментира никакви други теми, освен това, че ДПС иска нови избори и че правителството се е провалило, смята да си тръгне от студиото. Той добави, че не иска да обиди някого, просто не желае да бъде каран да отговаря на въпроси по други теми.

Преди това той цитира евангелието и библията. „Аз винаги в това студио съм ползвал цитат от евангелието или от библията, като съм си го записал, за да го кажа точно и ясно, а не по памет иначе го знам наизуст: „Няма нищо скрито, което да не се открие, тайно, което да не се узнае. Затова каквото сте казали на тъмно, то ще се чуе на видело. И каквото сте казали на ухо в скривалищата, то ще бъде разгласено от покривите“. Днес това, което се върши от задкулисието, го чухме от покривите“, каза Цонев. „Моля ви да ми позволите да се оттегля, тъй като не искам да коментирам друга тема. Много ви уважавам“, добави той.

Advertisement:

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar