Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Кабинетът пада днес?

/
/
460 Views

Кабинетът пада днес?

Изключително голяма е вероятността правителството на Бойко Борисов да подаде оставка съвсем скоро, даже още днес. Този ексклузивен слух достигна до Lupa.bg буквално преди минути от източници по върховете на ГЕРБ. В момента търсим допълнително потвърждение на информацията.

Според информация от партийната централа на управляващата партия министър-председателят вече не издържал на напрежението и решил в крайна сметка да сдаде поста.

Advertisement:

Не случайно вчера социалният министър Деница Сачева подчерта, че премиерът не е подал оставка само заради натиска от страна на коалиционните партньори, които упорито настоявали кабинетът да продължи да работи.

Очевидно обаче Бойко Борисов е решил вече да не се съобразява с ничии претенции, дори тези на патриотите. А и е пресметнал, че по-добре един служебен кабинет да понесе удара от кризата през есента, отколкото собствената му партия.

След неговото трето поред оттегляне като министър-председател на България, предстои управлението на страната да бъде поето от служебен кабинет, който да подготви евентуалните избори през октомври. Любопитното е, че преди няколко дни Отровното трио, което е един от двигателите на протеста, също беше категорично, че до понеделник правителството пада.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar