Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Кадри на „Свободна Европа“ показаха: Пиарът на ГЕРБ предава момче на биячите и те го удрят в главата

/
/
398 Views

 

 

Кадри „Свободна Европа“

След баталните сцени на вчерашната конференция на ГЕРБ се появиха множество видеа.

Advertisement:

На едно от тях ясно се вижда как пиарът на ГЕРБ Никола Николов посочва и предава младеж на биячите, които после го удрят в главата.

 

 

Ето какво пише Полина Паунова, чийто телефон бе иззет и хвърлен в дърво:

„Тук всичко се вижда ясно. Виждат се момчетата, които търсеха сблъсък с протестиращите, но бяха заснети и после разпознати от мен. (По кофти случайност, за тях, бях на мястото)

Вижда се как избиват телефона ми, хвърлят го в дърво. Вижда се как пр-ът на ГЕРБ Никола Николов “предава” протестиращ (промъкнал се на събитието) в ръцете на същите тези момчета.

Нещо неясно?“

ПП ГЕРБ категорично се разграничава от действията на група провокатори, които предизвикаха сблъсъци на Националната конференция на партията, която се проведе на 5 август, 2020 година. Това се казва в официална позиция на партията на Бойко Борисов. „Членовете и симпатизантите на ГЕРБ през цялото време демонстрираха мирните си намерения и не провокираха агресия. За съжаление, платени провокатори пробиха охраната на форума и влязоха в пререкания както с членовете на ГЕРБ, така и с протестиращите граждани. Бяха нападнати протестиращи, членове на ГЕРБ и журналисти. Настояваме разследващите органи да разкрият всички факти и обстоятелства около днешните сблъсъци и виновните да понесат отговорност“, пише в позицията. „ПП ГЕРБ не е наемала допълнителна охрана за форума. Охраната беше осигурена от „София Тех Парк“, уточняват от ГЕРБ. Един от най-скандалните случаи беше нападение срещу журналистите от „Свободна Европа“ Полина Паунова и Генка Шикерова

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar