Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Как да летите със самолет безплатно по света

/
/
630 Views

Колко от вас не обичат да пътуват? Предполагаме, че тези „късметлии“ могат да бъдат преброени на пръстите на едната ръка. В крайна сметка, всяко пътуване е нова емоция, хора, архитектура, пейзажи, нова миризма витаеща във въздуха!

За съжаление, невинаги имаме достатъчно време и пари, за да обиколим света в изобилие. И, ако все пак, отделите време за пътуване, ние сме подготвили малки тайни как да спестите пари, да пътувате по света и да летите евтино или почти безплатно.

Ето как да летите със самолет безплатно

Advertisement:

1. Промоционални билети

Най-простото нещо, което може да се сетите, е да погледнете промоциите за билети директно от авиокомпаниите (и още по-добре при нискотарифните авиокомпании).

Повечето компании, често провеждат различни промоции и специални оферти. Основното е да следите! Затова ви съветваме да се абонирате за пощенския списък на превозвачите, които са подходящи за вас в посоката и услугата, така че да сте винаги в готовност. Има много нискотарифни компании в света, за които може да се абонирате.

Изберете предварително дати (например за 5-6 месеца) и маневрирайте, ако няма евтин билет за необходимия номер. Ако за вас няма значение, погледнете билетите за съседни дати – разликата може да е 2, или дори 10 пъти.

Не забравяйте да съберете бонуси от полетите. Това ще ви позволи да летите евтино. Между другото, всяка компания изчислява километрите по свой начин, но поради честите полети, може да натрупате бонуси за безплатен билет.

оферти от туроператори

2. „Горещи“ оферти от туроператори

Проследявайте офертите не само месеци по-рано, но и дни, преди самите полети. Често авиокомпания, която не е успяла да продаде билетите за свободни места, пуска добри оферти в последния момент.

Можете да следвате чартърите (билети в последната минута). Могат да се намерят, много изгодни билети и удобни маршрути, които да летят евтино и удобно.

Могат да се намерят и дузина билети за цяла група или семейство, по същия начин.

Друг удобен начин да стигнете до билет за самолет на достъпна цена е като купите двупосочен билет.

3. Билети за самолет онлайн

Днес има много по-достъпен и лесен начин да си набавите желания билет за желания полет, при това на доста изгодна цена. Това може да стане като следите онлайн сайтовете за различни авиокомпании и до различни части на земното кълбо. Освен факта, че имате шанс да намерите печеливш билет, може да получите и отстъпки при покупката си.

4. Натрупваща или бонусна карта

Вземете банкова карта, която работи, с която и да е авиокомпания. Използвайте тази карта възможно най-често, плащайте с нея всичко: храна, общински апартамент, дрехи, наем на кабинет, детска градина, билети и т.н. Колкото повече използвате бонус картата, толкова повече мили ще трупате. Натрупвайки необходимия брой точки, може лесно да платите за тях билет и да летите, да броите, безплатно. Тук важното е да съберете пълната цена на билета.

5. Неправилни тарифи

Този артикул ще ви позволи да летите много евтино. Той е най-интересният и рисков.

В системата за резервации на билети понякога се получават грешни тарифи. Много евтини билети от европейски градове до Америка или Азия. Но имайте предвид, че тези проценти не траят дълго. Ако мислите няколко часа, може да не намерите билети на атрактивни цени. Не се колебайте – просто купувайте. Всъщност нямате какво да губите, така че няма, от какво да се страхувате. Получавате резервация и съответния код. Най-лошото, което може да се случи е, че резервираният билет се анулиран полет, но тогава парите се връщат. И все пак, тук е мястото да уточним, че това се случва много рядко. По-често спокойно получавате код за билет и резервация на авиокомпания. След това, за сигурност, е по-добре е да продължите резервацията си и да отидете на официалния уебсайт на авиокомпанията.

Важно: „Погрешни“ билети могат да се появят на официалните уебсайтове на авиокомпаниите, но това е рядкост.

Използвайте достъпни и лесни за използване методи. Те ще ви позволят да летите евтино и с удоволствие. Освен това, съветваме ви да пътувате възможно най-често и така сами ще се научите, как да става евтино и бързо!

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar