Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Как пожарникар изроди бебе, без да подозира, че ще стане негова дъщеря

/
/
610 Views

Начинът, по който новороденото влиза в живота му е невероятен

Марк Хадън е пожарникар от Южна Каролина и горд татко на три деца, включително на 6-годишната Ребека Грейс. Начинът, по който тя влиза в живота му е невероятен, пише ohnamama.bg.

Advertisement:

В интервю за сп. “People” Хадън разказва за деня, който е променил живота му. На 14 ноември 2011 г. той отговаря на обаждане до 911 от жена, която изпитва силни болки в корема. Когато пристига на адреса, пожарникарят разбира, че ще му се наложи да изроди бебе за първи път в живота си. Хадън също така трябва да даде спешно кислород на бебето, тъй като то не може да диша само.

 

Тя се бори от момента, в който беше поставена в ръцете ми. Беше невероятно да я чуя да плаче“, разказва Марк.

След като завежда бебето в болницата, Марк разбира, че родилката не може да се грижи за момиченцето, тъй като е самотна майка на тийнейджър. Той и съпругата му Бет от дълго време обмисляли да си осиновят дете, след като ражданията на двамата им сина протичат с усложнения.

 

 

 

 

Двамата решават да посетят майката в болницата. „Сърцето ми остана при тази жена“, разказва Бет, „Занесох ѝ малък молитвеник и я попитах дали мога да ѝ донеса каквото и да било“. Когато лекарят влиза в стаята и започва да говори за осиновяване, майката признава, че не може да даде детето си на някой, когото никога не е срещала.

Изведнъж се появи възможността да ѝ кажа, че двамата с Марк се молехме за осиновяване от години. А тя ме погледна и каза: „Искам да осиновиш моето бебе “. Обадих се на Марк и му казах: „Мисля, че току-що се сдобихме бебе.

Днес Ребека Грейс знае цялата история за това как е срещнала майка си и баща си. Тя обича балет и гимнастика и се разбира чудесно с братята си.

Всеки ден с нетърпение очаквам да я събудя, да я приготвя за училище, а вечерта да я прибера у дома“, споделя Марк пред CNN. „Това са най-хубавите дни от живота ми. Тя допринесе толкова много за живота на всички ни.“

Advertisement:

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar