Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Камерите нарочно дадоха Борисов в близък план, за да видят зрителите колко е остарял

/
/
2462 Views
Advertisement:

Advertisement:

Поддръжниците на Борисов в ЕС един след друг си отиват – първо Меркел, сега Себастиян Курц, търгна си и Андрей Бабиш, това написа журанлистката Венелина Попова в коментар във Фейсбук. „И тази вълна ще продължи, ще падат един след друг като плочките на домино“, коментира тя. Ето какво написа още Попопова:

Видях тази вечер лицето на Борисов на пресконференция, камерите го дадоха в близък план, абсолютно нарочно – за да видят зрителите колко е остарял, колко е жалък, колко е уморен от постоянния страх, в който живее вече половин година. Поддръжниците му в ЕС един след друг си отиват – първо Меркел, сега Себастиян Курц, който изрази специалната си подкрепа за Борисов на парламентарните избори, вчера си тръгна и Андрей Бабиш. И тази вълна ще продължи, ще падат един след друг като плочките на домино, защото това е вълна. И лъжите, селските тарикатлъци, организирането на протести срещу служебния кабинет и т.н. няма да му помогнат да се докопа до милиардите от Плана за възстановяване на ЕК.

 

 

Този човек ще падна още по-ниско до датата на изборите, сигурна съм. На тях той ще налее огромни пари в медиите, голяма част от които работят като машини за пропаганда. А след случая с Курц в Австрия социологическите проучвания също трябва да бъдат приемани винаги с „едно наум“. Но дори и платената социология няма да ти помогне, Бойко, защото си вече част от историята – срамна и невъзможна за изчегъртване.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!