Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Каракачанов: Днес не е възможно да се случи военен преврат. Президентът да помисли дали не налива масло в огъня с вдигнатия юмрук

/
/
349 Views

big_1335

Днес не е възможно да се случи военен преврат. Не е въпросът колко е голяма и въоръжена Българската армия. Превратът се е извършвал от политизирани военни офицери. Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в предаването „Неделята“ на Нова телевизия, предаде новини.бг.

 

 

 

„Нашето население е разединено. Въпреки, че има много неща, които ни обединяват“, отбеляза той.

Advertisement:

 

 

 

„В последните 30 г. българите се разделиха още повече. Вина за това имат политиците. Определено политическият елит няма интерес народът да има обща кауза. Такава кауза е да не изчезнем като нация. Ние сме с на-застаряващото население в света и най-бързо циганизиращото се общество“, подчерта Каракачанов.

 

 

 

„Политиците говорят за обединение само по време на празници, но това са празни приказки. Все още нямаме българска национална доктрина, в демографската катастрофа сме, трябва да се контролира безразборната раждаемост в гетата, а младите семейства са оставени на произвола“, даде примери той.

 

 

 

На въпрос кой е предложил концесия за подкрепа за нова конституция, Каракачанов заяви: „Аз проект за нова конституция не съм внасял. Ние само внесохме корекции и те бяха приети“, уточни вицепремиерът.

 

 

 

Военният министър коментира и антиправителствените протести в страната.

 

 

 

„Президентът да помисли дали с вдигнатият си юмрук не налива масло в огъня и после да дава препоръки. На 2 септември имаше изключително добре организиран сценарий за проливане на кръв срещу българските полицаи. Полицаите бяха атакувани по много начини, но те запазиха спокойствие.

 

 

Провокаторите бяха 200-300 човека, останалите протестираха мирно. В София е публична тайна кои партии плащат за организирани протести. Не полицията атакува, а част от протестиращите бяха отишли да търсят конфронтация и окървавяване на протеста“, каза още Каракачанов.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar