Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Караянчева звънна в ефир в предаването на Хекимян, после му затвори, когато започнаха въпросите

/
/
474 Views

кадри bTV, Народно събрание

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева се обади по телефона на живо в сутрешния блок на bTV, за да опровергае думи на депутата от БСП Антон Кутев. Водещият Антон Хекимян ѝ даде възможност да говори, но когато се опита да ѝ зададе въпроси, Караянчева затвори телефона.

Advertisement:

Председателката на Народното събрание не беше съгласна с твърдението на Кутев, че майките от „Системата ни убива“, които преди дни силово бяха изведени от парламента, първо не са били допуснати до деловодството. Депутатът от БСП заяви, че това е станало, едва когато той се е намесил.

Караянчева заяви, че това е лъжа. Тя каза също, че има правилник, според който посетителите в Народното събрание трябва да напуснат 30 минути след като е приключила срещата им. „Намираме се в епидемична обстановка, има заповед на министъра още от февруари, такъв беше редът в старата сграда на парламента“, така Караянчева обясни ограничения достъп на граждани до Народното събрание.

Водещият Антон Хекимян се опита да попита председателката на парламента дали ще направи нещо за осигуряването на по-широк достъп на граждани до Народното събрание. Преди обаче да успее да довърши въпроса си, Караянчева каза „Благодаря ви!“ и затвори телефона.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar