Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Караянчева: Успяхме за пореден път да се откроим

/
/
325 Views

Снимка Фейсбук/Цвета Караянчева

Скъпи приятели и съмишленици от 9 МИР-Кърджали, приключихме една трудна предизборна кампания в условията на много неизвестни, породени освен всичко от ограниченията на пандемичната обстановка. Благодарение на упоритата работа, блестящата организация и чудесните идеи на нашите структури в седемте общини на областта, успяхме да покажем добри резултати. Успяхме за пореден път да се откроим и да запазим доверието на нашите симпатизанти.

Advertisement:

Това написа Цвета Караянчева в социалната мрежа.

Независимо от водената от месеци наред ожесточена компроматна война срещу нас, независимо от някои злоради пророчества, ГЕРБ – Кърджали отново доказа, че е единствената политическа сила, която има силите да наруши хегемонията на ДПС в региона. Правим го не със сила, а с постоянство.

Поздравявам от сърце нашите структури в областта за хубавата кампания, ведрия им дух и позитивната им енергия!

Благодаря най-вече на всички избиратели, които ни подкрепиха със своя глас, които от години идват и ще продължат да идват на срещите ни, и с които заедно обсъждаме как да направим по-добър живота на кърджалийци. Благодаря Ви за доверието, приятели!, пище още Цвета Караянчева в личния си профил във фейсбук.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar