Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Карбовски към Борисов: Трябва да се оправдаеш, и то публично

/
/
538 Views

Хората на власт у нас се научиха, че сякаш са завинаги. Чекмеджета, записи, други неща. Трябва да се оправдаеш и то публично. Борисов не е дал отговор на въпросите. Размахват се едни милиони. Но колко ни даде Борисов? Това коментира пред бТВ журналистът Мартин Карбовски. Според него протестите са отчаяни и учтиви, предаде novinite.bg.

Няма кой да ми каже друго. Ами ако не си тръгне никога? Може ли този да не си отиде. След видеото от спалнята всичко рухна. Той трябва да обясни, поне при тебе. При мен няма да дойде. Той провали журналистиката у нас. Всеки ден се обаждаше на шефчета и продуценти и казваше какво да се прави. Но в момента bTV се държи нормално, заяви още той.

Advertisement:

Карбовски призова Караянчева да отвори новата сграда на Народното събрание за журналистите.

Ясно е, че ляво правителство у нас не е позволено. На Орешарски даже не му дадоха да се развие. Затова протестът дава знак на политиците, коментира още той.

Властта ни дължи обяснение, какво се случва при катастрофата с Милен Цветков. Кой е бил на задната седалка? Решиха, че няма да говорят, защото са на власт. Това, че човекът е дрогиран се променя и след седем- осем години се забравя. Истинско правосъдие – или сега и веднага, или всичко е мижи да те лажем, заключи още популярният журналист.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar