Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Кирил Петков към депутатите: Хора, свършете си работа

/
/
564 Views
Advertisement:

Advertisement:

Служебният министър на икономиката Кирил Петков емоционално се обърна към депутатите в Народното събрание: „Хора, свършете си работата и актуализирайте бюджета!“ Думите му бяха казани по време на парламентарния контрол и предизвикаха реакция от част от депутатите – тропане по банките.

„Благодаря за напътствието, г-н министър“, отговори с усмивка председателката на парламента Ива Митева.

 

Петков стигна до призива по време на отговор на въпроса на депутата от БСП Минчо Христов. Той поздрави министъра с това, че от известно време пред ББР е извадена и обявена за продан скъпа нова кола, купена от банката. Петков каза от своя страна, че това е символ и добави, че ако шефове такава държавна банка в Европа купуват такива коли, това би имало сериозни последствия в съда. Лимузината е купена като нова за 400 хил. лева. Това я прави една от петте най-скъпите БМВ-та Серия 7, продадени в Европа през 2016 година.

Необслужваните кредити с най-висок присъден вътрешен рисков рейтинг в Българската банка за развитие (ББР) са на стойност 545 млн лева, очакваме 250 млн. лева от тях никога да не бъдат върнати, каза днес служебният министър на икономиката Кирил Петков.

„Хора, вие имате възможността да промените начина, по който работи прокуратурата“, обърна се към депутатите министър Кирил Петков.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!