Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Кирил Петков попари Борисов

/
/
104 Views

кадър: Бтв

Трите процента дефицит в бюджета няма как да се случат, ако едни пари се раздадат на наши фирми. Това ще го обясним на Борисов, каза още Кирил Петков.

Advertisement:

„Ние ще бъдем конструктивна опозиция. Ще говорим за нашите 16 потикики пред камери. Ясно казахме, че няма да подкрепим коалиция с първия мандат.

Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков в ефира на БТВ.

Те казваха, че искат да говорят с нас. 1 месец повтаряме как ще говорим ние. Те разбраха, че това няма как да стане, освен пред камери. Сега показваме на ГЕРБ как се правят нещата. Ние в тъмни стаички договорки не правим.

Поканете не само нас, поканете всички партии. Ако не можете да съберете мнозинство, кажете на българския народ – не се справихме.

Когато мандатът дойде при нас, ще направим точно това.

Много е лесно да се говори – ние сме евроатлантици, каза Петков.

„Борисов да не бърза – още сме на първи мандат, а той говори за трети, за президентска република. Във вторник, когато се срещнем, ние ще му обясним как нашите политики могат да са съвместими“, каза Петков.

Той коментира и какво ще се случи, ако вземат втория мандат. Дойде ли при мен, ще се срещна с всички партии и ще мина през всичките политики, за да се види дали имаме сходство, каза Петков.

Ние казваме – да си евроатлантик, трябва доходите на българите да са европейски, да не вкарваме хартиена бюлетина, с която се фалшифицира вотът.

Петков коментира и защо Асен Василев е гласувал против закупуването на изтребители и защо 11 депутати от ПП са били „въздържали се“. Ето това е което казваме, че нашите депутати имат глава на раменете си. Ние решихме – всеки да гласува по съвест. За разлика от Борисов аз не мога да кажа – ето ти 53-ма депутати. И за кабинет те ще гласуват по съвест. Но засега не виждам някой от депутатите от ПП да изневери на основния принцип. Изненади няма да има, защото ще нарушат едно от основните си обещания, каза още Петков.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar