Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Кирил Петков: Путин щеше да се радва, ако се бяхме поддали на натиска

/
/
2699 Views
Advertisement:

Advertisement:

Путин много щеше да се радва България да приеме условията му, щеше да каже, че сме първата европейска страна, която се поддала на политиката на извиване на ръце, това заяви пред журналисти премиерът на България Кирил Петков. Според него друга цел на руския президент при спирането на доставките на газ е горивата да поскъпнат толкова, че българското правителство да падне, но и това не се е случило.

ГЕРБ непрестанно се опитват да вкарват фалшиви новини, заяви още Петков. Той заяви, че опозицията първо е питала къде са мерките срещу инфлацията, след като са били обявени пък са заявили, че са проинфлационни. Тези хора имат само една цел – да създават напрежение, каза още премиерът.

Той посочи като друго невярно твърдение това, че има някаква лична договорка със Северна Македония. Аз като премиер не мога за правя самостоятелни промени в българската позиция. Ако такава промяна има, тя трябва да тръгне от външното министерство, да предимине пред коалиционен съвет и да отиде за решаване в Народното събрание, обясни Кирил Петков.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!