Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Когато си на работа по празниците : Водеща се появи пияна в ефир

/
/
485 Views

Водещата София Джамджиева се появи в ефир пияна като кирка ВИДЕО

Водеща от кабеларката за попфолк “Фен ТВ” София Джамджиева стана тотален хит в социалните мрежи, след като се появи мъртво пияна в ефир навръх 1 януари. От клипове, хванали подозрителните й гримаси и жестове, които се разпространяват скоростно в нета, се разбира, че тя самата е осъзнавала как е принудена да излезе пред камерите “на черешата”.

Джамджиева, която стана популярна с участията си в риалити предаванията “Като две капки вода” и “Пееш или лъжеш”, е била дежурна в новогодишната нощ в предаване, приемащо и изпълняващо зрителски музикални поздрави. “Не изглеждам ли малко странна – пияна и надрусана, каквато ме обвиниха, че съм?!”, пита един от феновете си тя и безразборно ръкомаха с ръце.

Advertisement:

 

 

 

Кадрите ясно показват, че тя не успява да овладее и тремора, завладял я след доволното количество изпит алкохол, а на няколко пъти интимните й части аха-аха да се видят в ефир, докато нервно водещата сменя позите на стола заради видимо неудобство, причинено от промилите в кръвта й.

Джамджиева е дъщеря на известната актриса Албена Чакърова, а баща й е покойният Емил Джамджиев, някогашен съпруг на великата Виолета Гиндева.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar