Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Коритаров е бил с поставена първа ваксина преди да почине внезапно от сърдечна недостатъчност

/
/
445 Views

Оказва се, че водещият Георги Коритаров е имал първа поставена ваксина и скоро му е предстояла втора игла, става ясно от думите на Георги Харизанов от ГЕРБ, който е и шеф на тв „Европа“.

Сърдечна недостатъчност го е покосила, посочва „24 часа„.

Advertisement:

Водил пряк ефир, 24 часа по-късно умира в болница

 

 

 

Внезапно и 24 часа след предаването си на живо Георги Коритаров си отиде завинаги на 6 април.

Ден преди това след прекия ефир по тв “Европа” 61-годишният журналист е бил откаран по обяд в болница “Токуда”, където е дал положителен PCR. Имал е и сърдечна недостатъчност.

Коритаров проявил симптоми още сутринта по време на ефир, съобщи пред “24 часа” Георги Харизанов, който е директор на тв “Европа”. Трудно дишал, не можел да се изкашля, сърцето му прескачало. Към обяд се влошил и го закарали в болница.

Тв водещият е бил ваксиниран с първа доза и предстояло тези дни да му поставят втора, казал самият той на Харизанов, когато се появили съмненията, че е заразен с вируса.

Когато научава страшната вест, тв шефът я съобщи и във фейсбук:

“Не знам как точно се съобщава такава вест. Не знам какво се казва, не знам как се проумява, не знам как се живее с нея. Вчера се смеехме в ефир. Днес разбирам, че повече няма да се видим. Няма да говорим. Няма да спорим. Няма да мислим заедно, да работим заедно, да четем и да пишем заедно. Щастлив съм, че бях малка част от живота на този велик човек. И той от моя. Ще се опитам да се усмихвам всеки път, когато се сетя за него. Но едва ли ще успявам.”

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar