Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Корнелия Нинова е приета във ВМА

/
/
506 Views

Корнелия Нинова е във ВМА с COVID-19. Добре съм. Благодаря за загрижеността  (допълнена) | | Новини от България и Света | OFFNews.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е приета във ВМА София след положителен тест за COVID-19. За това съобщиха преди малко от пресцентъра на левицата.

Повече информация за здравословното й състояние ще бъде предоставена допълнително.

Advertisement:

Нинова усетила някои симптоми и затова побързала да си направи теста, сочи информация на „24 часа“.

Вече четирима депутати от „БСП за България“ дадоха положителни проби за COVID. Това са Кирил Добрев, Драгомир Стойнев, Иван Иванов и Анна Славова.

 

 

 

Под домашно лечение е поставен премиерът Бойко Борисов. Освен това – с положителен тест е и заместник регионалният министър Николай Нанков.

Заради контакти със заразените пък са карантинирани – министърът на земеделието Десислава Танева и министърът на финансите Кирил Ананиев (ден по-късно беше съобщено, че е освободен). Под карантина беше и Севделина Арнаудова от централата на ГЕРБ. В изолация е и шефката на Нанков в министерството – Петя Аврамова.

Заради скорошен контакт с Борисов са карантинирани още здравният министър Костадин Ангелов, главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев, министърката на енергетиката Теменужка Петкова, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков, заместник министърът на външните работи Георг Георгиев, шефката на кабинета на премиера Деница Желева.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar