Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Костадинов призовава Радев на дебат заради дискриминиращите мерки и Зеления сертификат

/
/
507 Views
Advertisement:

Advertisement:

Вчера правителството на  Румен Радев обяви нови ограничения и дискриминационни мерки. «Това не е изненада за никого, очакваше се», коментира доктор Костадин Костадинов във видео на страницата си във фейсбук.

«Тази заповед касае нашите деца и учителите. Учителите, за да работят, вече ще трябва задължително да имат т.нар. Зелен сертификат, а децата ни, за да посещават училище, задължително трябва да бъдат тествани два пъти седмично. Абсурден е този натиск над учителите, които, ако откажат, ще бъдат освободени от работните си места, а ние, родителите, ако откажем, децата ни няма да бъдат допускани до училище и ще се обучават отново онлайн. Правителството на Радев може все още да не е направило ваксинацията за ковид-19 задължителна, но със сигурност към момента тя е принудителна, тъй като никой не кара пряко гражданите  да се ваксинират, но ако искат да работят, те са принудени да го направят или да се подложат на безкрайно тестване. Призовавам Румен Радев да излезе на дебат срещу мен, за да отговори на въпросите на българските граждани. Въпроси, които ежедневно са изпращани до нас от Възраждане от притеснени хора, които не знаят какво предстои. Към момента Румен Радев дължи отговори. Припомням, че той и всички от неговото правителство са служители на народа, а не на Брюксел или Вашингтон», каза още председателят на Възраждане и кандидат за президент.

 

Той призова  учителите, родителите и всички българи, които не са съгласни с настоящата ситуация и със заповедта на министъра, да я бойкотират, да не се ваксинират принудително и да не се подлагат на задължителни тестове. Припомни, че законите все още защитават българските граждани, а заповедта на министър не може да противоречи на Конституцията на България, която е над всички закони.

«А на вас, сънародници, припомням, че няма правителство, което да е спечелило войната срещу народа си. Нека на 14 ноември пратим Радев там, където му е мястото – да прави компания на Борисов в историята», добави още Костадин Костадинов

 

Цялото видео може да видите тук:

Възраждане е с номер 5 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!