Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Костадинов след напускането на Гунчева: Възраждане ще управлява страната самостоятелно

/
/
2333 Views

Кадър Булфото и Нова

Костадин Костадинов отговори във Фейсбук на напусналата партията Елена Гунчева.

Advertisement:

Елена Гунчева изброи още причини за решението си да напусне „Възраждане“ и парламента – проблеми с пиара, хаотичната законодателна дейност, забрана за медийни изяви, кадровата политика на партията, която определя така: „Лидерът иска верни, а не умни и мислещи“.

Според нея Костадин Костадинов се отнасял с пренебрежение към русофилите, освен това прибрал безотчетните пари на депутатите си.

„Отцепленията и разцепленията хич да не плашат. Що да правим, когато сме си българи и от една обща болест страдаме – колкото капи, толкова и капитани“ – Гоце Делчев.

Вчера стана ясно, че се оформи нова коалиция в парламента – ПП, ДПС, ДБ и ГЕРБ. Тази коалиция прие да се вдигне ветото над преговорния процес с Македония, което днес трябва да се обсъжда в парламента. И снощи, изненадващо, една вече бивша депутатка от Възраждане, е изживяла катарзис по отношение на организацията и политиката ни. Мисля, че и за слепците е ясно защо се случва това.

Това, разбира се, няма да ни спре днес да защитим българската позиция в Народното събрание, нито ще спре Възраждане да управлява страната самостоятелно. Атаките и клеветите срещу нас ще стават все по-силни с всеки изминал ден. Което ни показва само и единствено, че сме на прав път.

Advertisement:

1 Comments

  1. Този наглец, разбирач от всичко ,и с невъзможност да му се спрат глупостите и лъжите, ДА ПРИЗНАЕ,КОЙ ГО ИНСТАЛИРА В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ?! И ДА СПРЕ ДА КРАДЕ !!!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar