Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Кошмарът на Блатечки е да не остане без работа. Издържа дъщеря студентка в Лондон и малко дете

/
/
378 Views

Несигурното бъдеще и липсата на ангажименти са най-големите страхове за Асен Блатечки. Актьорът има две деца, за които трябва да се грижи, разкрива самият той, пише „България днес„.

„Притеснявам се пандемията да не ме остави без работа. По време на карантината бях в истински ступор, чувствах безсилие. Аз винаги ще намеря какво да работя, ако трябва ще сменя попрището, но дано не се стига до там“, сподели Асен в свое телевизионно интервю.

Advertisement:

От тази есен дъщеря му Катя вече е студентка в Лондон. Въпреки, че девойката си докарва някой лев като гримьор, по-голямата част от издръжката е поел татко й.

 

 

 

Блатечки се грижи и за сина си Борил, който е плод на любовта му с моделката Диляна Попова. Ето защо Асен не може да си позволи да остане „на сухо“. Актьорът и режисьор признава още, че за него децата му са на първо място и е готов на всичко за тях. „Бащинството ме направи много по-отговорен и грижовен. Това е да даваш грижа без да очакваш нищо в замяна“, казва Асен.

Той коментира и много актуалната в момента тема за еднополовите бракове. Лошото момче на българското кино се оказа много толерантен. Актьорът е категоричен, че не дели хората и всеки сам избира как да живее живота си. „За еднополовите бракове съм, хората трябва да живеят свободно, не ги деля“, споделя той.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar