Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Красен Кралев призова за незабавното пенсиониране и на Бойко Рашков

/
/
54 Views
Advertisement:

Advertisement:

Снимка профил ФБ

„Отстраняването на проф. Тодор Кантарджиев е недопустима проява на реваншизъм от страна на служебното правителство на Румен Радев“, коментира Красен Кралев в социалната мрежа.

Бившият спортен министър Красен Кралев призова за незабавното пенсиониране и на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Реакцията му идва след решението на служебния здравен министър доц. Стойчо Кацаров да отстрани директора на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев, пише Русе 24.

 

 

„Предизборният щаб на кандидат-президента за пореден път доказа, че професионализма и човешките качества подлежат на наказание, без право на обжалване. Най-лошото е, че този път репресивният апарат на Румен Радев посегна на уважаван лекар.

Професор Кантарджиев посвети последните години на борбата с коронавирус пандемията, която засегна хиляди българи и техните семейства. Днес беше наказан.

Интересно ми е дали Бойко Рашков, който е по-възрастен от професор Кантарджиев, също ще бъде “пенсиониран“ с мотив преклонна възраст?“, добави Красен Кралев.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!