Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Красиви родители-красиви деца-За пръв път от две години направиха снимка на момчето на Джордж и Амал Клуни

/
/
457 Views

https://ejednevno.eu/wp-content/uploads/2020/10/9285.jpg

Наскоро 59-годишният Джордж Клуни бе заловен от папараците в Лос Анджелис, докато се разхождаше с 3-годишния си син Александър . Изглежда, че момчето е пораснало много от последния път, когато го видяха верните фенове!

Advertisement:

Но двойката Клуни наистина рядко показва близнаците пред публика. Изминаха почти две години от онзи знаменит ден, когато Амал смело напусна нюйоркския хотел с двете деца на ръце . Тогава за първи път успяхме да разгледаме по-отблизо близнацита на година и половина.

И за първи път от много време най-неуловимото известно момче попадна в обективите на фотографите, което според чуждестранни инсайдери уверено върви за ръка с татко си на среща с офталмолог.

 

 

 

Много фенове мечтаят поне с едно око да зърнат сладурката-дъщеря Ела, но изглежда, че момиченцето прекарва този ден в компанията на очарователната си майка.

Казват, че режимът на самоизолация изиграл жестока шега на съпрузите Клуни. И така, докато някои двойки са обединени от карантината, други са принудени да се разпръснат в различни стаи.

Чуждестранните медии твърдят, че въпреки че актьорът обича да прекарва време с близнаците, той се чувства доста самотен: „Поради постоянните разногласия рядко спят на едно и също легло. Джордж не може да разбере защо една жена, толкова привлекателна и интелигентна, колкото Амал, продължава да ревнува .

 

„В крайна сметка той има високо платена професия и много приятели, които не искат да губят връзка с него. Амал е изцяло потопена в работата, докато Джордж обича заниманията на открито и не е против да гледа спортни или екшън филми от време на време “, добави информаторът.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar