Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Лаура Кьовеши погна Бойко Борисов за кражбите от европейските фондове!

/
/
342 Views
Advertisement:

БОЕЦ дадe Борисов на Кьовеши и ЕК за изтеклия аудиозапис

Advertisement:

Управляващата доскоро мафия начело с Бойко Борисов ще отвори много работа на европейските обвинители

Прокуратурата на Европейския съюз, начело с първия и главен прокурор Лаура Кьовеши, има основания да повдигне обвинение на Бойко Борисов за злоупотреба и корупция с еврофондовете. Доказателствата са много. Българските граждани очакват това от нас, съобщи сайтът kritichno.com, като се позовава на изданието „Политико“.

Обръчът около мутрата Бойко Борисов и грабливата му шайка започва да се затяга. Сигнали за престъпления на доскорошните управляващи валят от всички страни. Сдружение „Зограф“, например, е извадило

дълъг списък с греховете и присвояването на пари

на данъкоплатците от доскорошния министър на културата Боил Банов. Човекът докато министерствал се сдобил със 140 квадарата къща не къде да е, а в архитектурния резерват Копривщица. А за да ходи до там в комфорт и скъпа високо проходима кола. И това не е всичко.

Проспал е съзнателно или не

делото за неустойката от ония близо 800 хил. лева така, че държавата не само няма да ги получи тези пари, но трябва да плати над 73 хил. лева разноски по делото.

Където и да бръкне служебното правителство, се сблъсква с нагли и чудовищни по мащабите си кражби, грабежи, простотии. Не са само рекордьорите от НАП и Българската банка за развитие.

Като навременен подарък

на изтерзаните от мафиотската простотия и наглост стоят и звучат в този свят ден – 24-ти май, членовете на служебното правителство.
Разликата и от самолет се вижда.

Коментари всякакви по повод действията им. Вижте този на Габи:

2

Advertisement:

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!