Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Лелята на Сашко: Бил е отвлечен, някой го е пуснал

/
/
116 Views

Стопкадър „България Он Еър“

Лелята на намерения Сашко оповести нова версия за изчезването му.

Advertisement:

Цял Перник се вълнува от добрата новина за намирането на Александър след повече от седмица в неизвестност. Доброволци, които го търсят от първия ден след изчезването му, се събраха в района на Профилакториума и още не могат да повярват, че момчето е оцеляло само в гората близо 9 денонощия.

Появиха се обаче и много неизвестни, задават се много въпроси. Лелята на Александър – Елисавета Ваклинова, все още има съмнения, че момчето е било отвлечено.

„Вярвам, че някой го пусна, детето няма как да издържи толкова време. Босо, с опърпани дрехи, без храна – не може някой да ме убеди, че един човешки организъм може да издържи толкова дълго. Баща му ми се обади, мислехме да направим изявление пред медиите, да призовем хората да го пуснат. Минута след това ми звънна да ми каже, че е намерен и тръгна към Червена могила. Щях да кажа, че ако някои хора са с добри сърца и са скрили това дете, да го пуснат“, коментира Елисавета Ваклиновапред Bulgaria ON AIR.

От прокуратурата също заявиха, чее ще проверяват дали Александър не е бил държан принудително.

Цяло чудо е 12-годишното дете да оцелее 8 дни без вода и храна. „Затова прокуратурата ще проверява версията дали той не е държан принудително от някого и дали този човек не го е пуснал заради обявената парична награда от неговия баща в петък“, категорична е Сийка Милева, пише dnes.bg.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar