Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Лили Иванова напълни залата в Бургас

/
/
1229 Views
Advertisement:

Advertisement:

Кадър видео ФБ

Примата на българската естрада Лили Иванова превзе Бургас. Снощи тя изнесе концерт в бургаската зала „Младост“, от който пусна и кратко видео с думите „Благодаря, Бургас!“.

„Браво, Лили! Някои хора трябва да разберат, че когато изкуството е истинско, то лекува душите на хората. Твоят глас и неговите честоти лекуват много по-добре от всякакви лекарства. Тези, които идват на концертите ти, са силно обичащи хора, достойни за уважение, смели като теб. Тези, които те обвиняват, че залите ти са препълнени, не могат да повярват, че е възможно да има толкова силна любов от страна на твоята публика към теб, която дори и при тези условия да накара хората пак да са до теб, да те подкрепят, да ти се възхитят и да дарят любовта си към теб тук в залата.

Те не разбират колко много енергия се предава от публиката към теб и от теб към публиката. При тази енергия умират всички вредни микро- и макроорганизми. Едните от твоя глас, а другите от собствената си злоба. Желая здраве на всички приятели и почитатели на Лили Иванова! Много успехи и на следващите концерти по страната. Любовта е по-силна от всичко!“, гласи един от множеството одобрителни коментари в официалната фейсбук страница на певицата, пише Plovdiv24.bg.

Не липсват обаче и критикуващи – „С тоя концерт от утре и Бургас ще влезе в тъмночервената зона“…

„Дейностите, които не са преустановени или забранени с тази заповед, или се извършват по реда на т. I, 31, се провеждат при спазване на всички противоепидемични мерки, въведени със Заповед № РД-01-743 от 31.08 .2021 г. на министъра на здравеопазването“, се казва в последната заповед на министъра, което означава, че всички концерти на закрито трябва да се провеждат при заета една трета от капацитета на залата.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!