Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Лична драма: Съпругът ми се отнася с приятелите си по-добре, отколкото с мен

/
/
500 Views

 

Когато преди две години с Андрей се оженихме, знаех, че мъжът ми поддържа много близки отношения с приятелите си от университета. Аз много рядко се включвам в техните събирания, само ако са поканени съпругите на приятелите му. Андрей ме ухажаваше от години. Преди време имах връзка с братовчед му и след като се разделихме, той стори и невъзможното, за да бъда негова. Днес двамата сме родители на прекрасно момче, но животът ми не е перфектен. Пред приятелите си съпругът ми се отнася студено към мен.

Когато сме насаме е съвсем различен човек. Трудно ли е да си мил с жената, за която си се оженил? Толкова ли е трудно да кажеш нещо хубаво на майката на детето си? И все пак той е толкова положително настроен към приятелите си. Само че приятелите му не са тези, които са до него, готвят му, чистят и се грижат за детето му. Няколко пъти го помолих за по-мило отношения, а Андрей ме игнорира, казвайки, че звуча патетично. Била съм жалка. Не много отдавна печелех повече пари от него.

Advertisement:

 

 

Не много отдавна се забавлявах в петък вечер с приятелките си и въпреки това продължавах да го зачитам като партньор. Мога ли да видя как ще остареем заедно? Не, не мога. Иска ми се да мога, но напоследък усещам, че любовта си отива. Няколко мои приятелки ме бяха предупредили, че след като стана майка, съпругът ми ще промени отношението си. За съжаление се оказаха прави. Не съм приключила с брака си. Ще се опитам да спася умиращата ни връзка и не искам да мисля за развод. Страхувам се обаче, че усилията ще бъдат само от моя страна.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar