Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Луна: Кандидатирам се за президент, ще променя България

/
/
390 Views
Advertisement:

Фолкпевицата Луна: Нямам амбиция за президент - България Днес

Advertisement:
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

„Промяната няма да дойде сега, а с мен наесен, когато се кандидатирам за президентските избори! За това не гласувах вчера. Мисля, че няма да има промяна след тези избори.“

Това каза певицата Луна. Изпълнителката на „Тук-там“ е прекарала изборния ден с инициативния си комитет.

„Обсъждахме бъдещето. Имам много млади хора около себе си. Подготвяме се. В неделя се събрахме с чисти помисли и поведение, мислейки сериозно за началото на някаква промяна, защото тя ще отнеме много време, енергия, а вече имаме и спънки. Но не се страхуваме, а действаме смело“, каза още певицата.

 

 

 

Преди дни тя отбеляза 50-годишен юбилей.

„Хората ме искат. Няма къде да ходя. Президентските избори предстоят, после ще опитам за премиер и така ще циркулирам между двете институции, за да помагам на българския народ, който с всеки изминал ден ме тласка да предприема тези ходове в живота си. Години наред бягам от политиката и се забавлявах досега, но се захващаме по същество“, откровена е Луна.

Попфолк изпълнителят Илиян гласува за истината. Тупалката пуска своя вот в изборния ден с надеждата нещата в страната да продължат да се оправят. „Харесвам Бойко Борисов. Познаваме се с него. Пял съм по време на негови кампании. Голям пич е. Много е земен. Направи много за държавата. Не мога да кажа за черното бяло. С неговото управление се направиха нови пътища Инфраструктурата в страната се подобри“, казва още Тупалката.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!