Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Мангъров атакува Цветанов в дебат: В най-добрия случай може да е директор на спортно училище

/
/
280 Views

кадър: bTV

Доц. Атанас Мангъров влезе в пряк сблъсък с Цветан Цветанов по време на предизборен дебат по bTV. Провокира го въпрос от Татяна Дончева, която реши да попита доцента дали обича политици, които не просто пускат отпред пиар експертите, а се крият зад тях, предаде Tribune.bg

Advertisement:

Мангъров изригнаq като се обърна към председателя на „Републиканци за България“: „Казано е гледай в корена. Той през 87 година е назначен за шофьор в 7-мо главно управление, защото е завършил спортно училище. И е назначен за шофьор в изчислителния център на МВР. 5 години по-късно г-н Цветанов завършва ВИФ и става учител, а 9 години след това полковник в МВР и после министър. Може ли човек с тази основа да бъде такъв. В най-добрия случай може да бъде директор на спортно училище“, категочен беше доцентът.

Цветанов опита да се защити като заяви, че няма книжка и няма как да бъде шофьор. Мангъров обаче допълни: „Хора като вас не чуват какво им се говори!“.

Иначе Мангъров отново обясни, че трябва да се сложи ред с епидемичната криза и разкритикува решението всеки регион да взима самостоятелни решения. Кандидатът на АБВ допълни, че ваксините ще решат кризата, стигало да ги има. „Ние сме суверенна страна, нищо че сме в ЕС. Ако искахме да вкараме ваксини, щяхме да го направим, както други страни“, смята той.

Доцентът определи мерките като безсмислени и заяви, че трябвало да се премахнат. Като пример за успешно справяне с COVID кризата посочи щатите Тексас и Уайоминг. Мангъров отново каза, че мерките трябва да се отменят и всичко да се отвори.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar