Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Марешки: Ако това правителство падне, България ще бъде разграбена

/
/
1011 Views
Advertisement:

Нито сме с едните нито сме с другите, ние сме независими и ако от някоя страна дойде предложение, което е добро за хората ние ще го подкрепим. Имали сме разговори в началото на мандата, имаше неща за които не се разбрахме и затова останахме опозиция“. Това заяви лидерът на Воля Веселин Марешки в предаването „Неделята на NOVA“, като разкри, че условието за участие в управляващата коалиция е да имат бензиностанция във всяка община и се похвали, че неговата партия не е участвала в никакви корупционни сделки.

По повод записите с предполагаемия глас Румен Радев, Марешки заяви, че ако няма от какво да се притеснява, президентът трябва да излезе и да каже. „Но ако СРС-та са верни, това са нещата, които най-много отвращават хората. А ако са верни, той трябва да подаде оставка“, заяви Марешки и припомни, че президентът всъщност не отрича автентичността на записите.

Advertisement:

За приватизацията Марешки заяви, че дори моралната отговорност е нещо, което ще стопли хората. „Не съм участвал в бандитската приватизация, даже си спомням как се развиваха нещата по времето на Костов и знам, че това е един от най-големите проблеми на България“, заяви той и допълни, че именно с тези пари и сега се финансират партии и медии.

За работата на главния прокурор Веселин Марешки заяви, че поощрява действията на Иван Гешев и прокуратурата за борбата с битовата престъпност, ало измамите, както и борбата с олигарсите, но предупреди да се внимава да не се прекрачва границата. „Най-голямата ни гордост е, че не само аз, но и нашите съратници нямат нищо общо с корупционни сделки и ще продължим да го повтаряме, защото такива политици трябват“, заяви Марешки в отговор на това, дали се притеснява, че и той може да попадне под ударите на закона.

„Правителството върши работа, няма ясна и силна алтернатива. Събуждах се нощно време от тракане на зъби да не падне правителството. Те нямат никаква идея за какво става въпрос и не дай Боже да дойдат на власт – България ще бъде опоскана“, заяви Марешки.

„Слави Трифонов изтърва момента и от времето на Костов казва, че ще влезе в политиката, но иска да си оправи само неговите си неща. Аз като конкурент в политиката къде мога да го срещна, как ще правиш политика, като се криеш от хората“, допълни Марешки по повод амбициите на Трифонов да влиза в политиката за пореден път.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar