Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Марешки за Румен Радев: Жал ми е за него, излъчва безсилие. Радвам се, че не му позволихме да направи служебен кабинет

/
/
230 Views
Advertisement:

Лидерът на „Воля“ очаквано засипа президента с критики след речта му по-рано днес. Известно е, че Марешки е един от тези, които недолюбват Радев, и използват всяка възможност да го унижат.

Ето какво пише той във Фейсбук

Advertisement:

„НЕ ЧУХМЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ РАДЕВ, А САМО НОВИ ПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ!

Отчетът на президента Радев не промени нашата позиция, изразена още при 100-те му дни. Един празен, пропилян мандат. В отчета не чухме никакви постигнати резултати, а само серия от нови празни обещания, общи приказки. Жал ми е за него, че не може да отчете нищо. Внушението, което излъчва, е безсилие. Не е добре един държавен глава да е безсилен. И тук нямат общо правомощията му. Казвал съм и преди- човекът прави поста, не обратното. Това беше отчет за нищоправене четири години. Откога срещите и телефонните разговори са отчет за един мандат?! Но не съм очаквал друго от президента на БСП. Всъщност днешната изява по-скоро беше подгряваща за кампанията на социалистите за парламентарните избори. Отново ще го употребят като подгряващ изпълнител, което е жалко, разбира се, защото принизява институцията.

 

 

 

След този отчет на Радев, ние от ВОЛЯ сме още по-спокойни и уверени, че постъпихме правилно през 2020г. като не позволихме да има негов служебен кабинет. Щеше да е пълен провал.

Чух, че предложи видеонаблюдение в избирателните секции. Четири години мълча по темата, а ние от ВОЛЯ четири пъти внасяхме такъв законопроект. Тогава, когато беше времето да се приеме, той не ни подкрепи. Това е политическо лицемерие.

Ясно е, че започна и президентската кампания с тази заявка за втори мандат.

Но къде е президентската кампания на свършеното, за да имаш очи да искаш отново доверие?!, написа Веселин Марешки в личния си профил във фейсбук.“

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar