Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Марешки: Чувствам се насилен като хората по селата, които ги обират за по 2 лева

/
/
351 Views

 

Присъдата си коментира в студиото на „Лице в лице“ по БТВ лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки:

„Строежът, който трябваше да бъде унищожен, е на мой терен – собственост на „Варна Фарма Холдинг“.

Advertisement:

Аз ще бъда първият човек, който е съден, защото е искал наем за своя вещ и още по-лошото, че казват, че съм заплашвал с разрушаване на имущество, а то е мое. Всяко имущество, което е върху моя земя, е мое. Който е собственик на земята, носи правата върху нещото там. Човек, който сезира органите за незаконно строителство, излиза виновен. А наше задължение по конституция е да сигнализираме при знание за нещо незаконно, каквото и да е то.

Някой е дошъл в моя имот, построил си го е и си го експлоатира. Кой му е пуснал ток, защо не са се сезирали органите по-рано за този обект?!

Излиза, че борецът срещу незаконните имоти е съден за това, че е сезирал контролните органи да разрушат незаконна постройка. Това е наш дълг по закон. Може ли да заплашиш някого, че ще му разрушиш незаконната постройка?! Няма заплаха за незаконни постройки. Незаконните постройки по принцип не трябва да съществуват.

Освен това не съм удрял никого.

Нашата теза в съда е, че аз не съм му искал нищо, на четири очи говорихме. Не съм вярвал, че някой може да кредитира изказването на когото и да е. Марешки няма нищо там, но си иска наем, казва прокурорката. Тя явно не знае, че този имот е мой. Аз ще покажа в ЕС как един човек може да бъде изнасилен. Чувствам се изнасилен като много българи, които ги изнасилват и крадат по селата за по два и по 5 лева.

Ще обжалвам присъдата. Аз съм неосъден към момента.“

 

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar