Hit enter after type your search item

Здравословен начин на живот, Ценни съвети, Пътешествия

Мария Игнатова днес празнува рожденния си ден

/
/
452 Views
Advertisement:

Вижте къде е Мария Игнатова и с кого е в опасна близост СНИМКА

Advertisement:

Мария Игнатова Игнатова е българска телевизионна водеща, актриса и спортен журналист. Била е водеща на предаванията „Господари на ефира“, „България търси талант“ и „Х Фактор“. В момента е водеща на „Папараци – ново 20“ по БТВ. Тя е родена на 26 септември 1979 година в град София.

Родена в семейство на химичен и машинен инженер. Родителите ѝ се разделят, когато тя е на 12 години. Завършва средното си образование в САЩ, след което се завръща в България. Продължава образованието си в Холандия, като решава да учи моден мениджмънт, но скоро прекъсва следването.

Запалва се по телевизионната журналистика и завършва частен колеж с такъв профил. Междувременно работи като модел за холандска модна агенция.

 

 

 

 

Завръща се в България и започва работа в БНТ, където е водеща на съвместното предаване на БНТ и Спортния тотализатор – „Теглене тиражите на ТОТО 2 и Втори ТОТО шанс“. Изявява се като певица и има три записани песни – „Не ме търси“, „Искаш“ и „Невъзможно“.

Като актриса участва във филмите „Риба чук“ и „Икона“. През 2018 г. участва в комедийния сериал „Полицаите от края на града“ излъчван по Нова телевизия. През 2019 г. става част от „Господари на уеба“. През 2020 г. създава авторски спектакъл – „Без грам #ИнстаСрам“.

Жени се за бизнесмена Петко Димитров, но по-късно се развеждат. Имат син – Виктор. През февруари 2009 г. заедно със своя колега Димитър Рачков обявяват пред седмичното списание „Стори“, че имат интимна връзка и дори живеят заедно. През август 2017 г., след 8 години, Димитър Рачков и Мария Игнатова прекратяват връзката си за известно време. През май 2018 г. двамата отново започват да се появяват заедно на публични места, а 3 месеца по-късно прекарват лятото заедно в Тоскана, Италия с приятели. През септември 2018 г. Димитър Рачков и Мария Игнатова се събират да водят „Господари на ефира“ след 7 години отсъствие като екранна двойка.

Преди дни Мария Игнатова започна ударно новото си предаване „Папараци – ново 20“. В ефир тя призна, че Ивайло е най-голямата й любов. Става въпрос за журналиста Ивайло Нойзи Цветков.

Advertisement:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This div height required for enabling the sticky sidebar
error: Content is protected !!